" NAZAR HAKKINDA BİLGİ VE TEDAVİ - Sırlar Deryası

NAZAR HAKKINDA BİLGİ VE TEDAVİ




NAZAR NEDİR ÖNCELİKLE BUNU ÖGRENELİM 



 Kelime manası bakmak demektir. Halk arasında kullanıldığında bakış yoluyla verilen zarar anlamı taşır. Diğer Bir Adıyla Halk Arasında GÖZ DEGMESİ Olarakta Söylenir. Nazar bir bedendeki biyoenerjinin bir başkasına bakış yoluyla aktarılmasıdır.


Hayvanlara İnsanlara hatta Eşyalara Bile Nazarın Tesiri OLur. Duygu yoğunluğu ile bir vücuttan diğerine aktarılan enerji (sarsıcı bakışın ihtiva ettiği enerji) bakışa maruz kalanın biyoenerji dengesini bozarak çeşitli rahatsızlıklara sebep olur.


Nazar İLK BAKIŞIN KESKİNLİGİNDEN DOLAYI DEĞER. 

İyi ve Kötü Farketmeksizin Kişi Sevdigi İnsanada Sevmedigi İnsanada Nazar Değdirebilir. Bunun Sebebi Duygu Yoğunlugudur.

Örnegin Çok Aşırı Sevdiginiz Torununuza veya Çocugunuza Nazar Değdirebileceginiz Gibi. Hiç Sevmediginiz Görür Görmez Gıcık Kaptıgınız İnsanlarada Nazarınız Değebilir.





NAZAR BONCUGUNUN NAZARA FAYDASI OLURMU ?

Nazar Boncuğu Takmak ve Ona Güvenmek İSLAMA GÖRE ŞİRK KOŞMAKTIR. Nazar Boncugu İnsanları Nazardan Korumadıgı Gibi İnsanların İtikadını Sarsarak. Sanki Taşın Onu Korudugu Duygusuna Kapılıp Allahtı Unutmalarıda Ayri Bir Cehalet ve Gafletin Belirtisidir. İnsanları Nazardan Taşlar Korumaz . İnsanlarımız Lütfen Taşlara Takılıp Rabbini Unutmasın.



Sadece Renkli gözlü insanların mı nazarı olur?
Bu Fikir Oldukça Yanlış Bir Fikirdir. Nazar Gözlerden Çıkan Enerji Yogunluguyla Alakalıdır ve Göz Rengi Farketmeksizin Her İnsan Bu Sorunu Ortaya Çıakrabilir veya Maruz Kalabilmektedir.




CİNLERİN NAZARI VARMIDIR ? İNSANLARA CİNLERİN NAZARI DEĞERMİ ?

İnsanların Nazarı Oldugu Gibi Cinlerinde Nazarı Vardır. Cin Nazarı Dedigimiz Kavram Kişinin Aslında Kendini Korumasız Bırakmasıdır ve İnsanların Nazarından Daha Ağır Bir Etkisi Olur Cinlerin Nazarının. Özellikle Tuvalet ve Banyoya Girerken ve Girdikten Sonraki Hallerinize Dikkat Edin. Kapı Girişlerinde Oturmayın . Banyo Tuvalet Gibi Yerlere Girerken Koruma Dularını Okuyun Besmelenizi Çekin. Yazımızın Devamında Koruma Dua ve Ayetlerini Paylaşacagız.





ÜZERİMDE NAZAR VARMI NASIL ANLARIM ?
Nazarın Belirtileri İle Başlayalım.

İnsan ve Cin Nazarının Toplam 10 Belirtisi Vardır. Bazıları Bu Benzer Belirtileri Büyü İle Karıştırıyor ama Bu 10 Madde Nazarın Belirtisidir.



1- Uyuma İsteginin Artışı İsteksizlik
2- Dikkat Dağınıklıgının Kendini Göstermesi
3- Dikkatsizlik Nedeniyle Eşyaları Kırma Düşürme
4- Kabızlık ve Bagırsak Sorunları (Gaz Sorunuda Dahil)
5- Sırt ve Dizlere Agrı Sızı ve Halsizlik
6- Vucudda Ateşlenme Isının Yükselmesi Birden
7- Ağrıyan Yerlerin Hergün Farklı Bir Bölge Olması Yerdegiştirmesi
8- Baş ve Kalpteki Sıkıntı Sızı Hissiyatı
9- Korkunç Rüyalar Görmek ve Korkarak Uyanmak Sürekli
10- Hayattan Sıkılmak Keyifsizlik 




NAZAR TEDAVİSİ İÇİN NE OKUYABİLİRİZ ?
İşte Tüm Tedaviler Burada.


"Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lamme."

Nazar Duası Anlamı "Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah’a sığınırım."



FELAK SURESİ , NAS SURESİ  VE AYETEL KÜRSİYİ  GUNLÜK 7 DEFA OKUYABİLİRSİNİZ.  



Kalem Suresi 51. ve 52. Ayet

Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semiûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun). Ve mâ huve illâ zikrun lil âlemîn(âlemîne).  

Kalem Suresi 51. ve 52. Ayet anlamı : ﴾51﴿ O inkârcılar Kur’an’ı işittikleri zaman, seni gözleriyle devireceklermiş gibi bakar, "Şüphe yok o bir delidir" derler. ﴾52﴿ Oysa Kur’an, âlemler için öğütten başka bir şey değildir.


MÜMİN SURESİ 1-3 AYETLERİ

1- Hâ-Mî.

2- Tenzîlu-lkitâbi mina(A)llâhi-l’azîzi-l’alîm(i) 

3- Ġâfiri-żżenbi ve kâbili-ttevbi şedîdi-l’ikâbi żî-ttavl(i)(s) lâ ilâhe illâ hu(ve)(s) ileyhi-lmasîr(u)


MÜMİN SURESİ 1-3 AYETLERİNİN ANLAMI
Hâ. Mîm. Bu kitap, kudreti dâimâ üstün gelen ve her şeyi hakkiyle bilen Allah tarafından parça parça indirilmektedir. O Allah, günahları bağışlayan, tevbeleri kabul eden, cezalandırması şiddetli, bununla birlikte lutuf ve ihsânı çok geniş olandır. O’ndan başka ilâh yoktur. Dönüş yalnız O’nadır.




Meryem Suresi 3. Ayeti 

İz nâdâ rabbehu nidâen hafiyyâ(hafiyyen).
Hani o, Rabbine gizli bir sesle yalvarmıştı.


Yukarıda Yazmış Olduğumuz Ayetleri Okuyun Zaten Belirtilerini Kendiniz Görmüş Olacaksınız. Esneme Gegirme ve Gözlerden Yaş Gelme OLayı Yaşayabilirsiniz. Ezberleyip Okuyamayı Vird Haline Getirene Allahı İzniyle Nazar Etkide Etmez.

NAZAR HAKKINDA BİLGİ VE TEDAVİ NAZAR HAKKINDA BİLGİ VE TEDAVİ Reviewed by Elhamdülillah on Pazartesi, Temmuz 24, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.