" ELDEKİ BAŞ ÇİZGİSİ NEDİR ? - Sırlar Deryası

ELDEKİ BAŞ ÇİZGİSİ NEDİR ?





Eldeki Baş çizgisi Nedir ve Ne anlatır?

Baş çizgisi, bilgelik veya akıl çizgisi olarak da tanımlanabilir. Avuç içi okunurken önem derecesinde ikinci sıra ona aittir. Baş çizgisi, baş parmak ile işaret parmağı arasında başlar ve genellikle avucun ortalarına kadar uzanır. Kalp çizgisi ve hayat çizgisi arasında yer alır. Bazen tüm avuç boyunca ilerlerken bazen kısa bir çizgi halinde avuç içindeki yerini alır.


Baş çizgisi, bir kişinin bilgelik, inanç, davranış, düşünme yeteneği, zorluklara karşı direnme gücü, karakteri ve yaratıcı yeteneklerinin yanı sıra hafıza yetenekleri ve daha fazlasını ortaya koyar. Genel olarak, “derin ve ince bir bilgelik çizgisi” iyi olarak yorumlanır. Böyle bir çizginiz varsa, oldukça akıllı olmalısınız.

KENDI ELINIZE BAKIN ÇİZGİNİZ NASIL

Uzun: Eğer çizgi küçük parmağın altına kadar uzanıyorsa, uzun bir baş çizgisi olarak kabul edilir. Net fikirleriniz var. Başkalarından daha düşünceli ve saygılı bir insansınız ayrıca çok duyarlısınız.

Orta: Eğer çizgi, yukarıdaki fotoğrafta gözüken Beyonce’da olduğu gibi yüzük parmağının altına kadar uzanıyorsa orta uzunluktadır. İnsanların çoğunda böyledir. Zeki ve akıllı bir insansınız demektir.

Kısa: Eğer çizgi orta parmağa kadar uzanıyorsa, kısa bir baş çizgisine sahipsiniz demektir. Yavaş, sakin, biraz dikkatsiz ve kararsız birisiniz demektir
ELDEKİ BAŞ ÇİZGİSİ NEDİR ? ELDEKİ BAŞ ÇİZGİSİ NEDİR ? Reviewed by Adsız on Perşembe, Ekim 10, 2019 Rating: 5

1 yorum:

  1. El Çizgileri Hakkında Daha Detaylı Paylaşım Yaparsanız Çok iyi olacak

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.