" HAYVANLARIN İNSANA ETKİSİ - Sırlar Deryası

HAYVANLARIN İNSANA ETKİSİ


Evet, Bugunki Yazımız Hayvan Sevmenin Yararı ve Zararı, Sadece Hayvanları Sevmek/Beslemek ile Insan Tedavi Olabilir, Aynı zamanda zararda gorebilir...

ineklere dokunmak ve sevmek : Alerjik Hastalıkları Tedavi Eder. Zamanla alerji diye bir sorun kalmaz.

Kedi sevmek ;  Insanı sakinleştirir ve vucuddaki negatif enerjisini çeker, Topraga aktarır

Köpekleri evde beslemek ; Kopek sevmek, insanda yalnızlık hissi ve nasihat dinlememe haline sebeb olur, Kişi zamanla kimseyi dinlememeye başlar

Muhabbet Kuşları sevmek ve Beslemek ; Insandaki hisleri ve konuşma istegini geliştirir, Aynı zamanda odaklanmada guclukte cekebilirsiniz.

Kuzu/Koyun veya Keçi Beslemek Sevmek ;   Çoban sahipleri  genellikle az ve zor hastalanır, Bagışıklıgı guçlendirir, liderlik hissini guçlendirir.

Fare/Hamster Besleyenler ; Bu kişilerdde zamanla başkasının malına zarar verme egilimi meydana gelmektedir.

Yılan, Akrep vb Vahşi hayvanları beslemek ; Tv kanallarında son gunlerde çokca görülen bu vahşi hayvanı evde besmele sevdasının sonu malesef ölümle bitiyor, Ani Düşmanlık ve Ani Hastalık/Ölüm olaylarına daha meyilli olur bu kişiler, (Burda kasdedilen ölüm yılan sokması vb degildir)


Tavşan Besleyenler ; Tavşana Dokunmak insanı sakinleştirir, hafiflik verir, Lakin tavşan sahiplerinin maruz kaldıgı etkiler, aniden gelişen yıkım olayları ve taşınma olaylarıdır.

NOT : Şimdilik Bu Kadar,Yazımıza zzamanla eklenmeler yapılacaktır,)
HAYVANLARIN İNSANA ETKİSİ HAYVANLARIN İNSANA ETKİSİ Reviewed by Adsız on Pazartesi, Nisan 08, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.